FIFA 18 Demo 2017-09-13T20:27:35+00:00

FIFA 18 DEMO

Her på siden kan du læse alt information om den nye demo til FIFA 18. Du kan også forudbestille FIFA 18, hvis du endnu ikke har gjort det. Du modtager spillet i postkassen på udgivelsesdagen.

Hurtige oplysninger om FIFA 18 demoen

Demoen til FIFA 18 er en smagsprøve, der viser dig, hvordan det fulde spil kommer til at se ud. Demoen er din første mulighed for at se det nye spil, og den udkommer til både PlayStation 4, Xbox One og PC. Demoen til FIFA 18 udkommer d. 12. september 2017, og du vil have mulighed for at spille en kick-off kamp med nogle af verdens største og bedste klubhold samt stadions. Derudover har du mulighed for at få et indblik i det næste kapitel af The Journey, hvor du får lov at følge unge Alex Hunters anden sæson i FIFA.

FIFA 18 demoen skal downloades på din konsol. Det vil sige, at du skal logge ind på PlayStation Store, Xbox Live eller Origin for at hente demoen. Bemærk desuden at demoen ikke er tilgængelig på PlayStation 3, Xbox 360 og den nye Nintendo Switch.

Hold

Manchester United, Manchester City, Real Madrid CF, Atlético de Madrid, Juventus F.C, FC Bayern Munich, Paris Saint-Germain F.C, LA Galaxy, Toronto FC, Boca Juniors, C.D. Guadalajara og Vissel Kobe

Stadioner

Santiago Bernabéu, La Bombonera, StubHub Center og King Fahd Stadium

Hold i FIFA 18 Demoen

Download demoen

Når du skal downloade demoen til FIFA 18 skal du tænde din spillekonsol og logge ind i konsollens butik. Herinde vil du relativt nemt kunne finde demoen og starte download. Du skal dog være opmærksom på, at demoen er temmelig stor, og det kan derfor tage lang tid at downloade den. Den fylder op til 7GB.

Hvis du har en PlayStation 4, skal du gå til PlayStation Store, og hvis du har en Xbox, skal du gå til Xbox Live. Spiller du på en PC skal du besøge Origin og downloade derfra. Bemærk at det ikke er muligt at downloade FIFA 18 demoen til hverken PlayStation 3, Xbox 360 eller Nintendo Switch.

Officiel trailer til FIFA 18

Her kan du se den officielle trailer til FIFA 18, der blev lanceret på årets Gamescom spillekonference. Den er virkelig godt lavet, og man får i den grad lyst til at prøve det nye FIFA 18!

Spillet har bliver udgivet d. 29. september 2017, og du kan forudbestille spillet nu. Ved at gøre dette modtager du FIFA 18 i din postkasse på udgivelsesdagen.

Forudbestil FIFA 18 gennem vores samarbejdspartner og få fri fragt samt prisgaranti på dit spil!

The Journey i FIFA 18 Demoen

Game-modes i demoen

Demoen til FIFA 18 indeholder to game-modes, som du kan prøve kræfter med gratis, inden den officielle udgivelse af spillet d. 29. september. De to game-modes er Kick-off kamp og en smagsprøve på anden sæson af The Journey.

Kick-off kampe fungerer præcis ligesom normalt, hvor du kan vælge mellem nogle få hold og spille en kamp. Her kan du få et indblik i, hvilke justeringer og forbedringer, EA Sports har tilføjet til gameplayet.

I The Journey får man en hurtig lille smagsprøve på Alex Hunters anden sæson som professionel fodboldspiller, hvor han skal igennem en transfersaga og pludselig har mulighed for at spille for en af verdens største fodboldklubber.

Billeder fra demoen

Startskærm på FIFA 18 Demo
Alex Hunter og Ronaldo
FIFA 18 til PlayStation 4 (PS4)

PlayStation 4
499 kr.

FIFA 18 til Xbox One

Xbox One
499 kr.

FIFA 18 til PlayStation 3 (PS3)

PlayStation 3
499 kr.

FIFA 18 til Xbox 360

Xbox 360
499 kr.

Forudbestil FIFA 18 i dag!

Hvis du forudbestiller FIFA 18 gennem vores samarbejdspartner, modtager du spillet i din postkasse på udgivelsesdagen. Du får fri fragt og prisgaranti! 

Forudbestil FIFA 18 i dag